HIDROGEN PEROKSIDA

Mymedabc.com

Ozone andhydrogen peroxideare oksidan dan tidak perlu digabungkan dengan rawatan yang terutamanya anti-oksidan , seperti Dirt Protokol murah. Oleh kerana ia adalah lebih mudah untuk menggabungkan banyak anti-oksidan bersama-sama Dirt Protokol Murah dianggap rawatan kanser yang lebih kuat daripada usinghydrogen peroxideat rumah. Plus ia jauh lebih selamat.

Oleh itu, sebab Dirt Protokol Murah ini diendoskan atas rawatan hidrogen peroksida adalah yang jauh lebih perkara yang boleh digabungkan bersama-sama.

Protokol hidrogen peroksida hanya disahkan untuk pesakit kanser baru didiagnosis yang mempunyai kanser lambat berkembang. Pesakit lain perlu menggunakan Dirt Protokol murah atau salah satu daripada protokol lengkap lain, seperti protokol Cellect-Budwig.


HIDROGEN PEROKSIDA RAWATAN KANSER

Sebelum membaca artikel ini, ia adalah penting untuk mengetahui apa yang sedang berlaku di dalam sel-sel kanser !! Jika anda belum membaca “Apa yang menyebabkan Kanser” artikel, mulakan dengan membaca artikel itu supaya anda memahami apa yang sebenarnya menyebabkan kanser !!
Apa yang menyebabkan Cancer

Nota kanser yang disebabkan oleh mikrob yang berada di dalam sel-sel kanser. Dengan membunuh mikrob ini sel-sel kanser akan kembali ke dalam sel-sel normal.

Melawan kanser adalah seperti berjuang api : anda perlu trak bomba cukuplah dengan api.Kanser yang cuba untuk menyebarkan dan cukup komponen perubatan semula jadi mesti digunakan untuk menghentikan penyebaran dan menyingkirkan sel-sel kanser sama ada denganmembunuh sel-sel kanser atau dengan membunuh mikrob di dalam sel-sel kanser dan mengembalikan sel-sel kanser menjadi sel-sel normal.

Walaupun semua ini sedang berlaku perkara yang perlu dilakukan untuk menangani sistem imun, dan lain-lain Ini termasuk sekurang-kurangnya satu pembina imun, rasa hati (untuk membunuh parasit dalam organ-organ yang melemahkan sistem imun) dan makanan tambahan lain.

Walaupun protokol Hydrogen Peroxide adalah sangat terkenal dan adalah rawatan kanser yang sangat baik KAMI TIDAK MENGANGGAP hidrogen peroksida sebagai rawatan kanser utamadengan sendirinya.

Hidrogen peroksida, yang oksidan yang, tidak boleh digabungkan dengan banyak rawatan yang lebih kuat iaitu anti-oksidan !!

Menyedari bahawa kedua-dua rawatan kanser yang paling biasa digunakan di laman web ini adalah Cellect-Budwig protokol dan Dirt Protokol Murah .

Anda akan dapati, jika anda membaca Dirt Protokol Murah, bahawa hidrogen peroksida tidak disenaraikan walaupun ia adalah sangat murah.

Kenapa tidak?

Sebabnya ialah bahawa hidrogen peroksida adalah oksidan dan paling item dalam Dirt Protokol Murah adalah anti-oksidan .

Kerana Cellect-Budwig dan Dirt Protokol murah adalah secara besar-besaran yang lebih kuatdaripada hidrogen peroksida, laman web ini tidak menyokong penggunaan hidrogen peroksida dalam merawat kanser dengan tepat kerana ia harus digunakan dengan sendirinya kerana ia adalah oksidan yang.

Dalam erti kata lain: protokol Hidrogen Peroksida tidak boleh dengan selamat digunakan dalam dos yang tinggi untuk bersaing dengan rawatan kanser alam besar.

A alat pemadam api tidak adalah seperti yang berkuasa sebagai pasukan pejuang api !!

Ya, kami amat menyedari testimoni hidrogen peroksida, tetapi testimoni ini mungkin untuk pesakit kanser baru didiagnosis yang mempunyai kanser tumbuh perlahan. Ini bukan model pesakit kanser kita biasanya bekerja dengan.

Kerana kita tahu selepas bekerja dengan beribu-ribu pesakit kanser sejak tahun 2002, bahawa pendekatan berbilang serampang (dengan menggunakan lebih sedozen item individu atau dengan menggunakan produk yang mempunyai banyak barangan utama di dalamnya, seperti Cellect) adalah jauh lebih berkesan merawat kanser daripada hanya menggunakan satu produk, kita tidakmenyokong hidrogen peroksida sebagai rawatan kanser terutamanya kerana ia harus digunakan dengan sendirinya.


MENGAMBIL HIDROGEN PEROKSIDA SECARA LISAN

Jangan TIDAK mengambil 35% hidrogen peroksida secara lisan, ia akan membakar tekak anda.

Juga perlu diingat bahawa hidrogen peroksida tidak boleh digunakan dengan anti-oksidan, dan terutamanya TIDAK dengan Dirt Protokol murah, yang mempunyai banyak anti-oksidan di dalamnya.

Berikut adalah arahan daripada laman web yang lain mengenai bagaimana untuk mengambil hidrogen peroksida secara lisan:

“Best mencairkan peroksida untuk kegunaan harian kira-kira 3%. Hanya tambah 1 bahagian daripada 35% peroksida untuk 10 bahagian air. Mula mengambil hanya beberapa titik dalam segelas air. Secara beransur-ansur meningkat kepada 1 sudu teh atau lebih empat kali sehari sebelum makan dan sebelum tidur. Jika anda membangunkan kebencian terhadapnya, hanya mengurangkan lagi ke tahap yang lebih selesa. Menelan dengan cepat dan bukan perlahan-lahan menghirup. Untuk menyamar aftertaste yang kuat menambah aloe gel vera dan perisa buah-buahan atau teh herba atau air berperisa dengan kayu manis.

Anda boleh terus ini selama yang diperlukan dan apabila jangkitan atau kanser adalah di bawah kawalan secara beransur-ansur mengurangkan pengambilan untuk hanya sekali sebelum sarapan pagi. Di samping itu, menggunakan hidrogen peroksida bilas mulut anda dan pagi berkumur dan petang. Ia membantu untuk mencegah selesema dan jangkitan lain dan juga kerosakan gigi dan adalah lebih baik daripada kebanyakan ubat gigi. Anda juga boleh menggunakan 35% hidrogen peroksida dengan penitis; satu sudu teh 3% peroksida adalah bersamaan dengan kira-kira 12 titis 35% peroksida. Berhati-hati mengendalikan 35% hidrogen peroksida, siram dengan air atau rendam dalam air apa-apa tumpahan sengaja pada pakaian atau kulit. ”


BERKUASA NEW WAY UNTUK MELAWAN KANSER …

AKHIR KANSER … TIDAK AKAN MENJADI SESUATU?

Untuk menghidupkan TV dan melihat rawatan yang kami telah ditemui dan teknologi penyembuhan yang akan membuat kanser perkara yang telah lalu dan tidak wabak yang semakin meningkat?

Walaupun anda mungkin tidak tahu ia hanya lagi … yang betul-betul apa yang berlaku di seluruh dunia. Mengambil masa hanya satu minit dan pergi melihat theamazing treler untuk Kebenaran Tentang Kanser – A Quest Global … ia akan meniup fikiran anda.

Ia adalah mengintip menyelinap di terhad akan datang mereka (PERCUMA dan Online!) Pembebasan penuh 9 bahagian dokumentari, dan apa yang anda akan melihat akan mengejutkan anda untuk teras anda.

Terdapat beratus-ratus perintis di luar sana, jauh daripada perhatian, bekerja keras untuk mencari rawatan yang baru dan kaedah penyembuhan baru untuk banyak penyakit yang berbeza yang kita secara kolektif panggil “kanser”. Ia merupakan satu yang luar biasa, yang membuka mata melihat apa yang benar-benar mungkin dan berlaku sekarang.

MENGAMBIL MASA HANYA BEBERAPA MINIT DAN MENONTON TRAILER DI SINI.

Berikut adalah hanya rasa apa yang pasangan pertama episod tahan:

  • Episode 1: The True History of Kemoterapi & The Pharmaceutical Monopoli
  • Episod 2: Fakta Kanser dan fiksyen, Kanser Payudara, Hormon, Kanser Kulit & Essential Oils
  • Episode 3: Kanser Membunuh Virus, Cancer Sel Stem, GM, Jus & Makan Rainbow
  • Episod 4 : Excitotoxins yang Cancer Fuel, Pharmacy Alam dan Penyembuhan Kanser dengan Sound & Light

Dan itu hanya yang pertama 4.

Mengambil hanya beberapa minit dan pergi menonton treler … anda akan menggelengkan kepala anda tidak percaya pada apa yang telah bersembunyi di depan mata.

VIDEO HIDROGEN PEROKSIDA

Mymedabc.com