METADOXINE

Mymedabc.com

Apakah Metadoxine?
Metadoxine mengandungi bahan metadoxine aktif ialah ejen hepatoprotective digunakan untuk rawatan yang hati berlemak disebabkan oleh alkohol. Ubat ini dapat mempercepatkan penghapusan alkohol dari darah dan tisu untuk membantu memulihkan struktur fungsi hati dan melegakan gangguan psikologi neuro yang berkaitan dengan mabuk alkohol.

Bagaimanakah Metadoxine digunakan?
Metadoxine biasanya diambil 1-2 kali sehari atau seperti yang diarahkan oleh doktor. Tablet boleh diambil dengan atau tanpa makanan tetapi perlu diambil dengan sedikit air. Hubungi doktor untuk dos yang betul kerana ia akan bergantung kepada keadaan pesakit dan tindak balas mereka terhadap terapi. Maksimum kuantiti yang disarankan 1000mg dalam tempoh 24 jam.

Kesan buruk
Pesakit yang mengambil Metadoxine mungkin akan menghadapi kesan sampingan yang tidak diingini seperti:

  • Loya
  • Sakit perut
  • Cirit-birit
  • Sakit dada
  • Kesukaran bernafas atau menelan
  • ruam kulit

Hubungi doktor dengan segera harus kesan sampingan berterusan atau menjadi lebih teruk.

Amaran
segera pergi ke jabatan kecemasan yang terdekat jika anda mengalami reaksi alergi. Gejala biasanya dikaitkan dengan reaksi itu termasuk kesukaran bernafas atau menelan, sesak dada, bengkak, ruam kulit, dan gatal-gatal.

Metadoxine tidak selalu sesuai untuk semua pesakit. Sentiasa berunding dengan pembekal penjagaan kesihatan anda sebelum menggunakan ubat ini jika anda sedang mengandung, penyusuan, cuba untuk hamil, menggunakan sebarang ubat (preskripsi atau bukan preskripsi), dengan menggunakan produk herba atau makanan tambahan, atau jika anda mempunyai sebarang alahan atau kesihatan yang lain masalah.

Dos yang betul dan preskripsi yang biasa bergantung kepada pesakit dan keadaan yang dirawat.Jangan menyesuaikan dos anda tanpa kelulusan pembekal penjagaan kesihatan anda. Produk ini hanya untuk kegunaan sebagaimana yang ditetapkan dan diarahkan.

Mymedabc.com