Nootie Mendedahkan balas positif untuk Glucosamine Chondroitin Tambahan untuk anjing

Mymedabc.com

Baru-baru ini, Nootie melancarkan 120 pek Glucosamine Chondroitin Dog Treats dan maklum balas daripada pelanggan kini mencurah masuk, mendedahkan betapa berkesan makanan tambahan yang selamat dan tulen ini sebenarnya. The mengunyah lembut membantu melegakan kesakitan daripada keadaan seperti artritis dan displasia. Selain melegakan kesakitan, ia membantu melindungi daripada kerosakan gigi taring di kemudian hari. Formula bukan dicairkan cepat menyerap ke dalam aliran darah dan berfungsi untuk melindungi dan sendi pembaikan.

Seorang pelanggan yang dilaporkan sejauh mana Glucosamine untuk anjing bekerja untuk haiwan kesayangan mereka yang lebih tua dengan pinggul yang patah, mengambil dari kesakitan dan ketidakselesaan. Mereka 90-pound Jerman Shepard, seorang lagi berkata, “berjalan tanpa henti dengan No More tempang dan Sakit,” sementara yang lain berkata, “Mudah untuk mengunyah dan makmal kami mengasihi mereka!” Pengurangan kesakitan hanya satu kelebihan.Lain-lain telah berkata ia telah dibina semula rawan dan meningkatkan tahap aktiviti anjing mereka.

Glucosamine Chondroitin Dog Treats bekerja walaupun haiwan yang mengalami sakit sendi selama bertahun-tahun. Penuaan anjing boleh hidup gembira, kehidupan suka bermain. Dos yang berbeza mengikut berat badan. Untuk beberapa minggu pertama, anjing 5-10 pound perlu mendapatkan setengah yang chew setiap hari. Anjing 10-29 pound mendapatkan satu dan mereka yang melebihi 60 pound boleh mempunyai tiga. Maintenance selepas 4-6 minggu pertama termasuk ┬Ż chew hari untuk anjing kecil dan satu atau dua hari untuk haiwan terbesar. dos yang tepat boleh didapati di belakang bekas.

bahan-bahan utama termasuk natrium kondroitin sulfat, asid hyaluronik, dan methylsufonylmethane manakala produk juga termasuk beberapa gliserin, asid askorbik, minyak flaxseed / ikan, lesitin, serbuk whey kering, kacang tanah, dan semburan kering hati ayam.

Pelanggan boleh membaca ulasan telah dicatatkan dan membeli Glucosamine Chondroitin Dog Treats di Amazon. Glucosamine kondroitin untuk anjing kini boleh didapati pada harga yang rendah sementara daripada $ 39,97 dan datang dengan jaminan seumur hidup yang mulia.

Mymedabc.com