RETINOL

Mymedabc.com

Adakah anda sedang mencari retinol terbaik krim? Kami telah bekerja dengan retinoids selama beberapa dekad, supaya kita tahu satu perkara atau dua tentang krim retinol. Dan kami gembira untuk berkongsi cadangan profesional kami dengan anda. Sama ada anda mencari untuk sehari krim retinol, retinol krim malam atau retinol produk mata, kami telah diuji hampir setiap produk retinol di rak di kedai-kedai ubat, kedai serbaneka dan kami telah diuji walaupun hampir setiap doktor hanya jenama. Berita baik adalah bahawa di kaunter retinol krim boleh menjadi sekuat produk preskripsi, tetapi kebanyakan mereka tidak datang dekat. Apabila kita bercakap mengenai produk preskripsi retinol, kami merujuk kepada Retin-A (tretinoin).

Oleh kerana terdapat banyak variasi retinol, adalah penting untuk memastikan bahawa jangkaan anda adalah sejajar dengan apa yang produk itu direka untuk melakukan. The retinol krim terbaik untuk anda anda akan bergantung kepada masalah kulit anda. Apabila mencari anda untuk krim retinol yang betul, penting untuk mengenal pasti apa yang anda harapkan untuk dicapai. Adakah anda prihatin tentang garis dan kedutan? Adakah anda menghabiskan terlalu banyak masa di matahari dan mengalami pigmentasi? Atau, adakah anda mengambil berat tentang jerawat?

Retinol krim boleh menjadi sangat berkesan merawat tanda-tanda penuaan pra-matang, seperti garis-garis halus, bintik umur dan lain-lain jenis pigmentasi. Walau bagaimanapun, ia biasanya gabungan bahan-bahan yang membuat produk yang berkesan. Malangnya, produk preskripsi retinol hanya mengandungi retinol. Inilah sebabnya mengapa pakar kulit biasanya mengesyorkan menggunakan beberapa produk. Sebagai contoh, jika anda anda bimbang dengan tona kulit tidak sekata, pakar dermatologi anda akan biasanya menetapkan kedua-dua Hydroquinone dan Retin A. Perlu diingat bahawa menggunakan pelindung matahari setiap hari adalah satu kemestian apabila menggunakan produk berasaskan retinol. Banyak krim mata mengandungi retinol, bagaimanapun, kami mengesyorkan mengelakkan krim mata dengan retinol kerana ia diketahui nipis kulit.

Apa yang terbaik retinol krim? Garnier menyatakan produknya “memulihkan ketegangan dan meningkatkan setiap malam pembaikan kedut.” Strivectin berkata “memperbaiki rupa kedutan cekung, ketegasan, warna kulit, tekstur dan seri.” SkinCeuticals mendakwa “merangsang pertumbuhan semula sel dan membina kolagen untuk mengurangkan penampilan garis-garis halus, kedutan dan tompok penuaan dari kedua-dua foto dan penuaan hakiki “. Roc mendakwa “mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan yang mendalam”. Dan Neutrogena mendakwa “bekerja secara berterusan untuk memperbaharui rupa kulit anda; menyediakan unggul penghidratan tahan lama; dan melembapkan kulit “.

Retinol Krim lain

ROC Retinol Correxion Deep Wrinkle Dekat Cream
Kate Somerville – RetAsphere-2-in-1 Retinol Night Cream
Skinceauticals 0.5
Skinceauticals 1.0
Benefiance Retinol Pure Revitalizing Rapi Mask Face
La Prairie Cellular Anti Wrinkle Firming Serum
Vichy Laboratoires LiftActiv Retinol HA Plumping Care
Vichy LiftActiv Retinol HA Malam Jumlah Wrinkle Plumping Care
OC Retinol Correxion Sensitif Eye Cream
Retinol Fusion AM Pelembap SPF 30
Falsafah Miracle Worker Ajaib Anti-penuaan Retinol Eye Repair
Falsafah Help Me
DDF Retinol Energizing Pelembap
Rawatan StriVectin-AR ™ Advanced Retinol Malam
Amore Pacific Line Modifier Mata & Bibir
Dr. Dennis Gross Penjagaan kulit Umur Erase Moisture Dengan Mega 10 untuk Mata
Jan Marini Skin Research Age Intervention Retinol Plus
SkinMedica Tri-Retinol Complex ES
StriVectin-AR Advanced Retinol Hari Rawatan SPF
StriVectin-AR Advanced Retinol Eye Treatment
REN Bio-retinoid Anti-Penuaan Concentrat
DDF Retinol Energizing Pelembap

Retinol Krim adalah alternatif yang lebih selamat untuk pembedahan kosmetik, dan boleh memulihkan cahaya muda. Tetapi tidak selalu. Jika anda memilih krim retinol yang salah, ia akan menyebabkan keradangan. Ini biasanya disebabkan oleh hasil sampingan yang berkaitan dengan kebanyakan bentuk retinol. Satu bentuk kejayaan retinol baru-baru ini dibangunkan tanpa ini hasil sampingan menjengkelkan, dan menyampaikan bentuk yang paling tulen retinol didapati. Ia adalah sehingga sepuluh kali lebih berkesan daripada jenis lama retinol.

RETINOL VIDEO

Mymedabc.com