THYMOMODULIN

Mymedabc.com

Banyak kajian melaporkan tentang bukti klinikal untuk Thymomodulin. Menurut peperiksaan klinikal, permohonan itu tetap Thymomodulin mengurangkan kerentanan terhadap jangkitan.

Thymomodulin adalah immunomodulator kuat

Sistem imun yang lemah adalah sesuatu keadaan ideal untuk jangkitan oportunis yang sering mengambil kursus kronik atau berulang.
Kekurangan daya tahan seperti jangkitan berulang pernafasan, asma, dermatitis atopik, ekzema atopik dan alahan makanan adalah contoh keadaan klinikal di mana Thymomodulin boleh memberi peningkatan yang dilihat dalam syarat-syarat am ramai pesakit:

  • Fiocchi A, Borella E, Riva E, et al. Satu percubaan klinikal double-blind untuk penilaian keberkesanan terapeutik terbitan anak lembu timus (Thymoodulin) pada kanak-kanak dengan jangkitan pernafasan yang berulang. Thymus 1986; 8; 831-9.
  • Garagiola U, Buzzetti M, Cardella E et al. Corak imunologi semasa latihan biasa intensif dalam atlet: kuantifikasi dan penilaian pendekatan farmakologi pencegahan. J Int saya Res.1995; 23: 85-93
  • Fiocchi A, Grasso U, Travaglini P, et al. A dua percubaan klinikal buta mengenai keberkesanan derivatif thymic (Thymomodulin) dalam rawatan kanak-kanak dengan atopik dermatitis. Int J Immunother 1987; 3: 279-284
  • Harper JI, Mason UA, White TR, et al. A buta kajian double plasebo terkawal thymostimulin (TP-1) untuk rawatan ekzema atopik. Br J Dermatol. 1991; 125: 368-372.
  • Leung DY, Hirsch RL, Schneider L, et al. Thymopentin terapi mengurangkan keterukan klinikal atopik dermatitis. J Clin Allergy Immunol. 1990; 85: 927-933. 

gred BIOFAC Thymomodulin

bekalan BIOFAC berikut gred Thymomodulin:

  • Thymomodulin API, serbuk sepenuhnya larut air untuk permohonan lisan.
  • Thymomodulin Cecair – dibangunkan terutamanya untuk permohonan dalam cecair bentuk selesai, seperti sirap, salap, dan gel.
  • Thymus Extract – gred nutraseutikal untuk permohonan lisan untuk menyokong fungsi imun.
  • Thymomodulin Gred kosmetik – untuk permohonan dalam kosmetik dan kosmeseutikal.

Kelenjar Thymus diserahkan kepada proses pengekstrakan khas yang dibangunkan oleh syarikat kami. Tiada alkohol atau pelarut lain digunakan dalam pengeluaran.

pengeluaran fleksibel kami membolehkan kita untuk menghasilkan beberapa gred yang disesuaikan BIOFAC Thymomodulin untuk memenuhi spesifikasi customers’ kami.

Penyimpanan dan Kestabilan

BIOFAC Thymomodulin perlu disimpan di dalam bekas atau botol asal dan ditutup ketat pada suhu bilik (tidak melebihi 25 ° C).

BIOFAC Thymomodulin serbuk gred adalah produk yang sangat hygroscopic yang mudah menyerap kelembapan dari udara. tarikh ujian semula adalah 2 tahun dari tarikh pengeluaran jika disimpan seperti yang dinasihatkan di atas.

Jangka hayat untuk BIOFAC Thymomodulin bentuk cecair adalah 1 tahun dari tarikh pengeluaran.

Mymedabc.com